Privatlivspolitik


Dit privatliv er vigtigt for os. Det er ecsr.dk's politik at respektere dine personlige oplysninger om enhver information, vi måtte indsamle fra dig på vores hjemmeside, https://ecsr.dk og andre websteder, vi ejer og driver.

Vi beder kun om personlige oplysninger, når vi virkelig har brug for det til at yde en service til dig. Vi indsamler det ved retfærdige og lovlige midler med din viden og samtykke. Vi fortæller dig også, hvorfor vi samler det og hvordan det bliver brugt.

Vi opbevarer kun indsamlede oplysninger så længe som nødvendigt for at give dig den ønskede service. Hvilke data vi gemmer, beskytter vi inden for kommercielt acceptable metoder for at forhindre tab og tyveri samt uautoriseret adgang, offentliggørelse, kopiering, brug eller ændring.

Vi deler ikke personligt identificerende oplysninger offentligt eller med tredjeparter, undtagen når det kræves af loven.

Vores hjemmeside kan linke til eksterne websteder, der ikke drives af os. Vær opmærksom på, at vi ikke har nogen kontrol over indholdet og praksisene på disse websteder og kan ikke acceptere ansvar eller ansvar for deres respektive privatlivspolitikker.

Du er fri til at nægte vores anmodning om dine personlige oplysninger, med den forståelse at vi måske ikke kan give dig nogle af dine ønskede tjenester.

Din fortsatte brug af vores hjemmeside vil blive betragtet som accept af vores praksis omkring privatlivets fred og personlige oplysninger. Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi håndterer brugerdata og personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Denne politik er effektiv fra den 8. april 2019.

Har din virksomhed socialt ansvar?

Selvfølgelig har den det! Du kan hurtigt og nemt vise dine besøgende, brugere og kunder din virksomheds CSR med en konto hos eCSR.dk.

Tilmeld dig i dag