Hvad koster det?

En tilmelding på deltagerlisten koster 1.995 kr. ex. moms om året eller 200 kr. ex. moms om måneden. Der er en gratis prøveperiode på 6 måneder for alle nye domæner. Alle domæner der har haft en gratis prøveperiode bliver registreret og det er derfor ikke muligt at få en prøveperiode på samme domæner 2 gange.

Dette gælder eksempelvis desværre også hvis du har købt et gammelt domæne der før har været registreret på vores platform

Hvordan tilmelder man sig?

Man tilmelder sig ved at registrere sin virksomhed sammen med ens domæne. Dette gøres på siden tilmelding. Udfyld dit CVR nummer og så henter vi så mange oplysninger som muligt for dig. Når du har oprettet din virksomhed og dit første domæne går vores system automatisk igang med at indsamle de CSR-tiltag vi kan finde på din virksomhed.

Hvorfor kan jeg ikke se en bestemt partner på min profil?

Der kan være mange årsager til at et CSR-tiltag/en partner ikke kan findes på din virksomhed. Vi har forsøgt at liste et par af de hyppigste årsager herunder:

  1. Partneren har ikke opdateret deres liste over sponsorater/deltagere/samarbejdspartnere endnu.
  2. Partneren har skrevet dine oplysninger forkert.
  3. Dit domæne indeholder æ, ø og/eller å.
    I dette tilfælde bedes du kontakte os, så forsøger vi at optimere din opsætning manuelt.
  4. Vores system har ikke opdateret partneren siden du blev registreret der.
    Dette kan tage op til 48 timer, hvis vi eksempelvis lige har kørt deres hjemmeside igennem inden du oprettede dig.

Findes årsagen ikke i ovenstående bedes du kontakte os - så finder vi en løsning hurtigst muligt.

Skal jeg indsætte aktiveringskoden på min hjemmeside?

Det er valgtfrit at indsætte aktiveringskoden på din hjemmeside. Ved at indsætte din aktiveringskode på din hjemmeside får du et link fra vores deltagerliste over til din egen hjemmeside.

Hvor skal aktiveringskoden på et domæne indsættes?

Aktiveringskoden er idéel at indsætte på en side som "omkring os", "CSR" eller "kontakt os" da dine besøgende her forventer at modtage information omkring jer som virksomhed. Dine CSR tiltag er informationer der bidrager til denne forventning og dermed opfylder dine besøgendes forventninger til siden.

Hvordan afmelder jeg mit abonnement?

Det er utroligt simpelt at afmelde sit abonnement på vores platform. Nå du er logget ind og inde under dit enkelte domæne er der et hvidt felt helt i toppen af siden med overskriften "Tilmelding". I denne rubrik helt ude til højre findes der en grå knap med teksten "afmeld". Tryk en enkelt gang på denne og så bliver du direkte afmeldt og der vil ikke blive trukket flere penge.

Hvad gør aktiveringskoden?

Det aktiveringskoden gør er at den indsætter din CSR-profil på din egen hjemmeside.

Har din virksomhed socialt ansvar?

Selvfølgelig har den det! Du kan hurtigt og nemt vise dine besøgende, brugere og kunder din virksomheds CSR med en konto hos eCSR.dk.

Tilmeld dig i dag