eCSR-mærket

Når du ser eCSR-mærket på en hjemmeside ved du at virksomheden aktivt går ind for CSR.

Vores mission og håb for fremtiden

Vores mission er at skabe større fokus på virksomheders sociale ansvarlighed. Vi forsøger at sammenligne vores platform med hjemmesider som Trustpilot, Yelp, facebook og lign. der opsætter kundeanmeldelser - vi gør det bare indenfor CSR.

Når det bliver visuelt tilgængeligt hvordan en virksomhed performer, om det er kundeservice eller CSR så har virksomheder det med at sætte fokus på de områder. Vi tror og håber på at vores visuelle opsætning af virksomheders CSR tiltag vil være med til at skubbe virksomheder til at gøre sig mere i at støtte og tilmelde sig forskellige tiltag.

Sådan kommer du i gang

Der er overordnet 3 stadier du skal igennem inden din virksomhed er tilmeldt helt. Det sidste stadie er valgfrit og er ikke et krav, men kan vælges såfremt man ønsker at få et link til ens hjemmeside fra ecsr.dk.

 1. Tilmeld din virksomhed
 2. Opsæt virksomhedens profil
 3. Integrer eCSR-profil

Tilmeld din virksomhed

For at tilmelde din virksomhed skal du gå til siden tilmelding og oplyse oplysninger omkring:

 • CVR
  Bruges til at indhente informationer fra virk.dk
 • Domænenavn
  Bruges til at linke til jeres hjemmeside
 • Navn på hjemmeside
  Dette felt kan være domænenavn, men er opsat såfremt der er forskel mellem virksomheds navn og domænet. Kan eks. være såfremt virksomhedens domæne er dr.dk, men at de gerne vil have Danmarks Radio til at stå på ecsr.dk.
 • Kontaktoplysninger
  Bruges til at tage kontakt til virksomheden. Dette felt er ikke tilgengængelig for generelle besøgende.
 • Kontooplysninger
  Bruges til at logge ind på sin konto på ecsr.dk.

Opsæt virksomhedens profil

Når du har tilmeldt din virksomhed og dit første domæne er oprettet kan udfylde en beskrivelse af virksomheden/domænet. Du kan også for hvert CSR-tiltag vores platform finder skrive en begrundelse til hvorfor din virksomhed har valgt at bidrage, støtte eller tilmelde sig det enkelte intiativ.

Integrer eCSR-profil

Når du har opsæt din virksomheds profil kan du integrerer din nye eCSR-profil direkte på din hjemmeside ved at indsætte en simpel kode der hvor du gerne vil have profilen vist. Din profil tilpasser helt automatisk sig selv til at passe ind der hvor du indsætter den på din side.

Bruger du et CMS-system skal du vælge at redigere den ønskede side som "ekspert" eller i "advanceret" og så indsætte HTML-koden der hvor du ønsker dette.

Bruger du ikke et CMS-system kan du frit vælge hvor du indsætter koden - så længe det er indenfor "body"-tag.

Logopakke

Herunder kan du finde vores CSR mærke du kan indsætte på din hjemmeside, i din email eller generelt i din markedsføring. Der er 4 forskellige størrelser tilgængelige og en .svg fil så du nemt selv kan tilpasse det til dine behov.

Logo'et må kun bruges af virksomheder der er tilmeldt ecsr.dk medmindre der oplyses direkte om, at virksomheden ikke er tilmeldt.

Download alle størrelser inkl. .svg fil så du har alt hvad du skal bruge til din markedsføring.

Download logo-pakken

Stort logo

1655 x 612px

CSR mærke i stor størrelse

Mellem logo

800 x 300px

CSR mærke i mellem størrelse

Lille logo

200 x 75px

CSR mærke i lille størrelse

Ikon

100 x 38px

CSR mærke i lille størrelse

Har din virksomhed socialt ansvar?

Selvfølgelig har den det! Du kan hurtigt og nemt vise dine besøgende, brugere og kunder din virksomheds CSR med en konto hos eCSR.dk.

Tilmeld dig i dag