RISTRETTO ApS

www.senior24.dk

Omkring RISTRETTO ApS

Senior24 sælger hjælpemidler til seniorer, som gerne vil fortsætte med at leve et aktivt og selvhjulpent liv. I vores sortiment finder du et stort udvalg af rollatorer og indkøbsvogne, som fungerer som god hjælp, når du færdes udenfor hjemmet. Vi har også et udvalg i hjælpemidler til indretning af boligen, så det er nemmere at klare sig selv - eksempelvis har vi en lang række forskellige bademøbler og stole, som letter de daglige rutiner på badeværelset.
Skulle du have behov for en kørestol, så har vi udvalgt nogle modeller, som dækker de flestes behov ligesom du også finder kørestolsramper og slisker, samt et ret omfattende program i dørtrinsramper.
Senior24 henvender sig direkte til private seniorer, som foretrækker selv vælge og indkøbe deres hjælpemidler frem for at være afhængig af de kommunale bevillingsordninger, som tit kun omfatter de mest almindelige standardprodukter.
I den forbindelse skal det nævnes, at vi på Senior24.dk har omkring 45 forskellige rollatorer at vælge imellem, lige fra en billig standard rollator til de helt nye og lækre letvægtsrollatorer, hvor ergonomien er i top og der er arbejdet med designet, fordi det ikke behøver at være kedeligt at anvende rollator.
Kig forbi Senior24.dk og se de spændende muligheder.

CSR tiltag

Herunder kan du se de CSR tiltag som senior24.dk støtter.

Miljøvenlig pakning

Miljøvenlig pakning

Har din virksomhed socialt ansvar?

Selvfølgelig har den det! Du kan hurtigt og nemt vise dine besøgende, brugere og kunder din virksomheds CSR med en konto hos eCSR.dk.

Tilmeld dig i dag