Personlig Revisor ApS

www.personligrevisor.dk

Omkring Personlig Revisor ApS

Personlig Revisor har til formål, at tilbyde billig revisor og billig bogføring, samt give en personlig oplevelse og tæt dialog om dit regnskab.
Firmaet er specialiseret i mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder, hvor det er centralt, at du som kunde modtager den bedste og mest nærværende rådgivning, og at du er 100% tilfreds.

Personlig Revisor ejes og drives af Ulrik Martorin Frandsen. Jeg driver selv firmaet, da jeg ønsker at tilbyde kunder en personlig revisor. En revisor, som er let at komme i kontakt med og især prioriterer rådgivning og personlig dialog meget højt. Jeg vil altid mødes til en uforpligtende personlig snak.
Det er centralt for mig, at kunden modtager rådgivning og svar på spørgsmål i løbet af året. Grundet min erfaring og speciale i mindre virksomheder, vil jeg ligeledes hjælpe dig med at se, om du kan håndtere din bogføring og regnskab på en smartere og hurtigere måde.

CSR tiltag

Herunder kan du se de CSR tiltag som personligrevisor.dk støtter.

Miljøvenlig pakning

Miljøvenlig pakning

Mine Cookies

Mine Cookies

CSR Mærket

CSR Mærket

Sundt arbejdsmiljø

Sundt arbejdsmiljø

Stop plastikspild

Stop plastikspild

co2stream

co2stream

Har din virksomhed socialt ansvar?

Selvfølgelig har den det! Du kan hurtigt og nemt vise dine besøgende, brugere og kunder din virksomheds CSR med en konto hos eCSR.dk.

Tilmeld dig i dag