Next Rekruttering

www.nextrekruttering.dk

Omkring Next Rekruttering

Next Rekruttering

Next Rekruttering er et professionelt rekrutteringshus med fokus på rekruttering af specialister og ledere i en række sektorer i dansk erhvervsliv. Vi formidler rekruttering både til store internationale virksomheder og mindre virksomheder i SMV-segment.
Next Rekruttering arbejder med et velafprøvet koncept - Talent-Match-Succes. Denne effektive proces sikrer, at vi kommer i dybden i forventningsafstemningen med kandidaten, virksomheden og den ansættende leder. Konceptet sikrer ligeledes, at vi som regel kommer i mål med et tilfredsstillende ansøgerfelt, som vi kan præsentere for virksomheden inden for 6-8 uger.

Profiler til ledelse, salg og marketing

Vores speciale er først og fremmest ledelse og rekruttering til lederstillinger. Her arbejder vi med search & select til både bestyrelse, direktion og C-level. Det skal dog understreges, at vi formidler rekruttering til alle trin i hierarkiet. Så uanset om vores kunder mangler en teamleder, afdelingschef eller administrerende direktør er det opgaver vi gerne påtager os.

Ansættelse af medarbejdere til salg og marketing er nogle af de opgaver vi løser oftest, da der i reglen er en høj frekvens af udskiftninger blandt disse profiler. Inden for salg er det account managers, salgschefer eller salgsledere der er høj efterspørgsel på. På marketing siden er det specielt digitale profiler, der er stærke på paid markedsføring, e-mail marketing og SEO, markedet efterspørger i øjeblikket. De kompetencer der formår at benytte markedsføring til at booste salg og lead generering således, at resultaterne hurtigt viser sig på virksomhedens bundlinje, er selvsagt i højsædet hos mange mellemstore virksomheder.

CSR tiltag

Herunder kan du se de CSR tiltag som nextrekruttering.dk støtter.

CSR Mærket

CSR Mærket

Har din virksomhed socialt ansvar?

Selvfølgelig har den det! Du kan hurtigt og nemt vise dine besøgende, brugere og kunder din virksomheds CSR med en konto hos eCSR.dk.

Tilmeld dig i dag