Nettoskruer.dk

www.nettoskruer.dk

Omkring Nettoskruer.dk

Hos Nettoskruer.dk sælger vi skruer, beslag, værktøj og tilbehør i en høj kvalitet til en lav pris. Når vi sender ordre ud, sørger vi altid for at vores pakning er miljørigtig ved at genbruge leverandørernes plastic, pap og træ til transportsikring af varer. Vores leverandører er for det meste danske, og handler vi i udlandet, sørger vi for at det er hos velkendte producenter som Arvid Nilsson, eller ISO 9001 certificerede asiatiske virksomheder med et højt niveau af kvalitetsledelse og lang tids erfaring med de produkter, vi forhandler.

Noget der står os meget nært er sikkerhed både på arbejdspladsen og i hjemmet. Derfor har vi altid et stort udvalg og gode tilbud på sikkerhedssko, arbejdslys og støvsugere til værktøj, som mindsker risikoen for, at vores kunder kan komme til skade, når de arbejder. Vi har også eget værksted, hvor vores faste kunder kan få repareret deres værktøj, bor og segmenter til diamantklinger i stedet for at de bare smider dem væk.

CSR tiltag

Herunder kan du se de CSR tiltag som nettoskruer.dk støtter.

Mine Cookies

Mine Cookies

Har din virksomhed socialt ansvar?

Selvfølgelig har den det! Du kan hurtigt og nemt vise dine besøgende, brugere og kunder din virksomheds CSR med en konto hos eCSR.dk.

Tilmeld dig i dag