meetintelligo.com

Intelligo Denmark ApS

www.meetintelligo.com

Omkring Intelligo Denmark ApS

Intelligo Denmark ApS er et dansk ejet webbureau. Vi er specialiseret i søgemaskine- og konverteringsoptimering af webshops baseret på det anderkendte eCommerce system, Magento.

Vi holder til i hjertet af København, lige overfor Nationalmuseet. Det betyder for dig som Magento shop ejer eller eCommerce manager, at du hurtig og nemt kan komme forbi til en kop kaffe for at vende dine udfordringer eller planer med os.

Hos Intelligo tager vi et social ansvar. Vi arbejder for mennesker skal have det bedre.

Det udmønter sig bl.a. i vores støtte til mange lokale og internationale velgørenhedsorganisationer og tiltag.

Vi har bl.a. sendt vores direktør Julian F. Christmas afsted på cykel med Team Rynkeby til Paris. Imens Julian kæmpede med fundraising og de mange kilometer på cyklen, stod resten af holdet hos Intelligo klar til at hjælpe med alt indenfor PR og markedsføring af den gode sag.

Det store arbejde resulterede i et rekordhøjt bidrag fra Team Rynkeby til BørneCancerFonden og Børnelungefonden i år 2017.

Udover at støtte velgørenhed, arbejder vi også aktivt for at inkludere forskellige dele af det danske arbejdsmarked, vi har i lange perioder haft kollegaer som var ansat som flexjobbere. Løbende lægger studerende også vejen forbi vores kontor til kortere- og længere praktikforløb, hvor vi gør en dyd ud af at lære dem så meget som overhovedet muligt på den korte tid de er hos os.

Intelligo Denmark ApS støtter bl.a.
- Dansk/Fransk kultur udveksling
- Team Rynkeby

CSR tiltag

Herunder kan du se de CSR tiltag som meetintelligo.com støtter.

Mine Cookies

Mine Cookies

Har din virksomhed socialt ansvar?

Selvfølgelig har den det! Du kan hurtigt og nemt vise dine besøgende, brugere og kunder din virksomheds CSR med en konto hos eCSR.dk.

Tilmeld dig i dag