Gaveavisen.dk

www.gaveavisen.dk

Omkring Gaveavisen.dk

GaveAvisen.dk er stedet hvor du finder gaveideer til alle anledninger samt oplevelsesgaver & skønne ophold. Kort fortalt kan du altid finde en gave til hvem som helst uanset om du leder efter gaveideer til ham eller hende, har vi lige hvad du søger. Julegaver, konfirmationsgaver, studentergaver & mange flere anledninger, kan du finde gaveinspiration til på vores hjemmeside. Som nævnt tidligere er oplevelsesgaver ligeledes et sted hvor vi kan hjælpe dig. Ja faktisk har vi flere end 300 forskellige oplevelser til en hver person. Der er oplevelser i de store danske byer "København, Århus, Odense" Men også helt ude på landet & ved vandet har vi fantastiske oplevelsesgaver.

Smagninger er en af vores mest populære oplevelser, muligvis fordi det er noget af det hyggeligste i verden. Vælg mellem en hvilken som helst smagning, f.eks. en af de populære vinsmagninger, ølsmagninger eller en mere niche champangesmagning. Der er bestemt noget for en hver smag, så tjek det hele ud & inviter nogle skønne mennesker med til en smagning.

Som nævnt har vi ligeledes en række fantastiske ophold, nyd et skønt weekendophold et smukt sted i Danmark, Sverige eller Tyskland. Vælg mellem flere forskellige typer af weekendophold, f.eks. spaophold, wellnessophold, gourmetophold & naturligvis de helt klassiske kroophold & hotelophold.

GaveAvisen.dk er som du kan se det helt rette sted at besøge hvis du leder efter gaveideer, oplevelsesgaver eller skønne ophold. Eller sagt på en anden måde hvis du vil glæde et andet menneske bør du besøge GaveAvisen.dk - Vi glæder os til at se dig.

CSR tiltag

Herunder kan du se de CSR tiltag som gaveavisen.dk støtter.

Mine Cookies

Mine Cookies

Sundt arbejdsmiljø

Sundt arbejdsmiljø

Har din virksomhed socialt ansvar?

Selvfølgelig har den det! Du kan hurtigt og nemt vise dine besøgende, brugere og kunder din virksomheds CSR med en konto hos eCSR.dk.

Tilmeld dig i dag