GLORIA MUNDI CARE ApS

www.dk.gloriamundicare.com

Omkring GLORIA MUNDI CARE ApS

Vi forhandler flotte og funktionelle hjælpemidler til private og offentlige kunder, til servicevirksomheder, til andre forhandlere, til bygge- og entreprenørvirksomheder, til projekt- og arkitektfirmaer m.v., som eksempelvis bistår bygherrer, der opfører eller indretter boliger til personer med forskellige former for funktionsnedsættelser. Rigtig mange af vores hjælpemidlerne kan kategoriseres som velfærdsteknologier, som bidrager til et bedre arbejdsmiljø for omsorgspersoner, som hjælper en borger/slutbruger i eget hjem, på bosteder, på plejecentre m.v.
Alle vores hjælpemidler skal leve op til de kvaliteter, som vi synes, der skal til: Først og fremmest en god og intuitiv funktionalitet i forhold til borgers/brugers udfordring, desuden et elegant og veldesignet udseende, som mindsker det stigma, det er at have brug for hjælpemidler. Helst skal produktet påkalde sig en positiv opmærksomhed for sit design og funktion, så dagligdagens udfordringer lettes for alle parter og en plejeopgave bliver nemmere og mere værdig for de involverede.
Når et hjælpemiddel er allerbedst, kan det også mindske det tidsforbrug, der går med at hjælpe med rent praktiske - og ofte også meget intime - opgaver i hjemmet, såsom f.eks. bad/tørring/toiletbesøg for en borger, samtidig med at de ovenstående faktorer opretholdes, således at borger og omsorgsperson kan bruge tiden på andre opgaver - til glæde for alle. Livskvaliteten forbedres, hvis borgeren oplever at føle sig set og hørt og i stort omfang kan klare tingene selv, ligesom en omsorgspersons helbred sikres mod nedslidning ved at bruges gode og veldesignede hjælpemidler.
Vi har også et særligt indsatsområde med sanseteknologier. Mange af vores hjælpemidler kan man låne til afprøvning, før man beslutter sig for at investere i det. Kontakt os gerne for nærmere aftale!

CSR tiltag

Herunder kan du se de CSR tiltag som dk.gloriamundicare.com støtter.

Miljøvenlig pakning

Miljøvenlig pakning

Mine Cookies

Mine Cookies

Biprojektet

Biprojektet

Har din virksomhed socialt ansvar?

Selvfølgelig har den det! Du kan hurtigt og nemt vise dine besøgende, brugere og kunder din virksomheds CSR med en konto hos eCSR.dk.

Tilmeld dig i dag