danbolig.dk

DB AARHUS CITY ApS

www.danbolig.dk

Omkring DB AARHUS CITY ApS

Velkommen hos danbolig Aarhus City - din lokale ejendomsmægler i Århus C

Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler. Men vælger du os som din lokale Aarhus-mægler, får du en topprofessionel håndtering af dit salg, mange års erfaring med bolighandel samt et stort lokalkendskab, der sikrer dig de bedste vilkår for et effektivt salg til den skarpeste pris.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, så kontakt os allerede i dag for en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Dynamisk mæglerteam på tværs af to butikker Sammen med vores forretning i Nørregade udgør vores dedikerede mæglerhold 15 medarbejdere, som alle arbejder for at give den bedst mulige oplevelse.

Vi har over 100 års erfaring med bolighandel, og takket være vores stærke setup favner vi bredt, ligesom vi kan yde den kyndige rådgivning og det høje serviceniveau, vi mener, du har krav på i forbindelse med et boligsalg. En skarp markedsføringsindsats skaber resultater Overlader du dit boligsalg til ejendomsmæglerne fra danbolig Aarhus City, garanterer vi dig et målrettet og effektivt markedsføringsprogram med bredest mulig eksponering af din bolig.

Du får din egen side på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, hvor lækre billeder og professionel tekst præsenterer din bolig fra den bedste side. Personlig betjening giver et optimalt salg Den personlige håndtering af dit boligsalg skaber større tryghed, korte salgstider og hurtigere salgsforløb.

Derfor er det en vigtig del at være kunde hos os - og det er blandt andet også her, vi forsøger at skille os ud fra øvrige mæglere. Det har indtil videre givet gode resultater. I 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019 er vi den mest sælgende lejligheds ejendomsmægler i landet

CSR tiltag

Herunder kan du se de CSR tiltag som danbolig.dk støtter.

Bakken Bears

Bakken Bears

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Fredericia Håndboldklub

Fredericia Håndboldklub

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Har din virksomhed socialt ansvar?

Selvfølgelig har den det! Du kan hurtigt og nemt vise dine besøgende, brugere og kunder din virksomheds CSR med en konto hos eCSR.dk.

Tilmeld dig i dag